We create your image

Wie we zijn

David Baron
Visual designer
Haarlem, 1968,

Geboren in de Nederlandse drukkerijstad was de keuze voor de grafische sector een natuurlijke stap toen de grassroot promotie voor concerten, muziek- en kunstfestivals op gang kwam. Eerst door middel van zeefdruk en fotografie, later, begin jaren ’90, verdiepte ik me in de eerste DeskTop Publishing toepassingen toen de eerste PC’s betaalbaar werden. Zowel grafische 2D als 3D tools stonden toen tot mijn beschikking.

 

Danah Cooper – Baron
Illustrator, Art – Director
Toronto, 1965.

Met mijn Master diploma in kunstonderwijs en Bachelors in Fine art, waarborg ik de creatieve kwaliteit door mijn gevoel voor styling en design. Er wordt geen enkel ontwerp aan je getoond voordat mijn scherp oog voor design en styling vaardige hand in styling er naar heeft gekeken.

 

Nu, met meer dan 35 jaar ervaring in ontwerp en productie, bieden we een diepgaand begrip van grafisch ontwerp en vele jaren ervaring met de beste druk- en digitale publicatietechnologie die beschikbaar is. we hebben het geluk dat de Nederlandse ontwerp- en drukindustrie de hoogste standaarden ter wereld hanteert en hier om de hoek beschikbaar is.
Deze mix tussen ontwerp en productie garandeert een naadloze en voorspelbare weg van conceptontwerp naar het eindresultaat.

About-Baron